Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Flunkerne på farten


Beskrivelse


Jorden rundt med Flunkerne: Billedbog. Flunkerne besøger jorden og de mange berømte og spændende steder og byer fx Rio de Janeiro, London, Indien eller savannen i Tanzania. Undervejs skal som sædvanlig findes flunker og løses opgaver.
Flunkterne i Romerriget: Billedbog. Flunkerne rejser tilbage i tid til Romerriget, som de vil lære mere om. Desværre rejser Gangsterflunk og hans mænd også med. Prøv at finde de forskellige flunker og ting.
Flunkerne går på museum: Billedbog. Flunkernes konge sender general Flunkenhoff til Jorden for at låne en masse berømte kunstværker. Da udstillingen åbner på flunkernes planet, skaber det så meget ballade, at agenterne Turbo, Bip og Victor V.I.P. må passe på værkerne.
Flunkerne tager til fest: Billedbog. Flunkerne tager dig denne gang med til alverdens fester og højtider. Kom til karneval i Rio, Sankt Patricks dag i Dublin, kinesisk nytår og flere andre fester. Hjælp undervejs med at stoppe de af flunkerne, som vil ødelægge festen!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2018

af

af

Marianne Agger

d. 28. mar. 2018

Fire af de populære Flunkerne-bøger er her samlet i én bog i lommeformat. Velegnet til at tage med på tur, hvor man har brug for sjov underholdning til hele familien, men især børn fra ca. 5-9 år.

Bogen har et format på 16x20 cm., og den indeholder "Jorden rundt med Flunkerne", "Flunkerne i Romerriget", "Flunkerne går på museum" og "Flunkerne tager til fest". Teksterne og tegningerne fra Cera og Ramis' originale bøger er gengivet i formindskede udgaver, hvilket vil sige i ca. halv størrelse. Bogen har et blødt omslag og har en elastik, der kan holde den lukket.

Flunkerne har over 20 år på bagen, men de vilde, skøre og farverige væsener er stadig populære. Det er en sjov idé at samle de fire bøger til et format, der er let at tage med i tasken, da de originale bøger er en smule uhandy grundet deres store format. Teksten er læsbar, og billederne står tydeligt frem. Måske er det en anelse svære at finde Flunkerne, da tegningerne er mindre, men det er sikkert kun voksne, der vil tænke over det.

Der er tidligere kommet en mini-udgave af én af Flunkerne-bøgerne, nemlig På sjov med flunkerneRejs med Holger! Nu seks titler i en. Bogen kan også sammenlignes med Rejs med Holger! Nu seks titler i en, der også samler flere bøger i én med det samme rejsevenlige formatDer er tidligere kommet en mini-udgave af én af Flunkerne-bøgerne, nemlig På sjov med flunkerne. Bogen kan også sammenlignes med , der også samler flere bøger i én med det samme rejsevenlige format.Informationer og udgaver