Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Flunkerne til VM i Brasilien


Beskrivelse


Billedbog. Flunkerne er sure over at de ikke er inviteret med til fodbold-VM i Brasilien. Det vil de gøre noget ved, så Flunkernes Fodboldunion FORFOD sender landsholdet og en stor gruppe fans afsted mod jorden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2014

af

af

Lars Larsen

d. 27. maj 2014

En ny bog i rækken af billedbøger om de frække og populære flunker. Målgruppen er igen de 4 til 8-årige, og teksten kan selvlæses fra ca. 10 år. En serie der formidler sig selv.

2014 er VM-år og flunkerne er fornærmede over at de ikke er inviteret med til slutrunden i Brasilien. Det vil de gøre noget ved, så Flunkernes Fodboldunion FORFOD sender flunkelandsholdet og en stor gruppe fans afsted mod jorden. Deres oplevelser på udflugter i Brasilien og på fodboldbanen bliver vist på 12 myldrende og farvestrålende opslag med en tilhørende kort tekst og opgaver til læseren. Nogle af opgaverne er enkle og andre kræver mere forklaring og tålmodighed. Flot forside med de sejrende flunker og appellerende bagsidetekst.

Flunkerne var også med til VM i 2006. Et bud på en lidt lettere findebog kunne være Hvor er bolden, 200906, men ingen tvivl om, at Flunkerne er de mest populære.

Endnu en flot og farvestrålende bog om de populære rumvæsener med sjove billeder og opgaver. Nogle enkle og andre mere krævende. Til de 4-8-årige. Selvlæsning fra 10 år.Informationer og udgaver