Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Flunkernes gys og gru


Beskrivelse


Billedbog med myldrebilleder og iagttagelsesopgaver. Flunkerne er på vej mod jorden, og må nødlande på en fremmed planet. Her bor mange uhyggelige væsener. Mon de kan komme hjem igen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2010

af

af

Rikke Skuldbøl Jakobsen

d. 15. mar. 2010

Her er endnu en titel i den populære serie om Flunkerne, hvor målgruppen er de 4-8-årige. Bogens tekst kan selvlæses fra ca. 10 år. Bøgerne er så populære, at de ikke behøver aktiv formidling.

Et rumfly med forventningsfulde Flunker er på vej mod jorden. Tekniske problemer gør, at de må nødlande på en mærkelig planet. Her bor en masse uhyggelige væsener, og Flunkerne må, sammen med læseren, forcere en masse farer indtil de opdager en telepatisk port, som de kan rejse igennem og komme hjem. Til hvert billede er der en supplerende tekst, som fortæller historien. Desuden stilles en opgave, som fordrer tålmodighed og nysgerrighed hos læseren.

Bøgerne har forlængst overhalet Hvor er Holger? i popularitet. Der findes flere forskellige titler i genren myldrebøger. Denne serie må kategoriseres, som den mest populære.

Endnu en flot og vellykket titel i den populære serie og genre. Bogen kan opleves på forskellige planer, alt efter hvilken forudsætning man har, og hvor gammel man er. Der vil helt sikkert også blive rift om denne bog om de populære væsener.Informationer og udgaver