Bøger / faglitteratur / kogebøger

Flytte hjemmefra kogebog


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2018

af

af

Merete Trap

d. 20. aug. 2018

Så er der godt nyt på madlavningsfronten, især til unge der lige er flyttet hjemmefra. Her kommer nemlig Louisa Lorangs nye kogebog med #nemhurtigbilligmad, som er en håndsrækning til madlavningen i det nye køkken.

Bogen er delt op i tre afsnit, med overskrifter der relaterer sig til tilberedelsestiden, "Hurtig som en ninja", "Nemt & hurtigere end pizzabudet" og "Slow down". Bogen rummer over 60 retter som fx citronpasta, linsesuppe og bøf bearnaise. Det er angivet, hvis retterne fx er vegetariske eller veganske. Bogen er tilsat helsides farvefotos. Louisa Lorang er bla kendt fra TV2s Go' Morgen Danmark, og har senest udgivet Juice deluxe.

Dette er en rigtig lækkerbisken af en kogebog. Selv de mest komplicerede og eksotiske retter er beskrevet på en nem og ligetil måde, således at alle kan være med. Bogen giver et kærkomment bud på et afvekslende supplement til den gode gamle "pasta med ketchup", hvor retterne er nogenlunde ligeså lette at lave, men mere inspirerende og varierede. Retterne er moderne og de medfølgende tekster taler de unges sprog. En god gave at give til unge mennesker i indflytter-/udflyttergave, og bogen kan bestemt også bruges af voksne, selv om man ikke lige er flyttet hjemmefra.

Af kogebøger til unge, der lige er flyttet hjemmefra, kan nævnes Nemt og billigtFlyttehjemmefrakogebogen og FlyttehjemmefrakogebogenAf kogebøger til unge, der lige er flyttet hjemmefra, kan nævnes Nemt og billigt og .