Bøger / faglitteratur / rejseguides

Fod på Andalusien 2 : 25 udflugts- og vandreture øst og nordøst for Málaga


Beskrivelse


Beskrivelser af vandreture i det østlige og nordøstlige Andalusien med kortudsnit og forslag til overnatninger og spisesteder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2014

af

af

Jette Landberg

d. 9. dec. 2014

Den nysgerrige og aktive turist får her 25 vandreture og udflugter nord og nordøst for Malaga.

Først præsenteres læseren for en række gode råd om bjergvandring, ansvarlighed og udstyr med nyttige links. Dernæst følger grundige beskrivelser af de 25 udflugter. Nogle er rene vandreture, andre er en blanding af køretur og vandretur og nogle med forslag til gode overnatnings- og spisesteder. I 2011 udkom Fod på Andalusien, den første bog i Byskovs serie, som indeholdt ture både øst, nord og vest for Malaga. I denne anden bog får vi flere ture øst og nordøst for Malaga og et 3. bind vil indeholde egnen vest og nordvest for byen. Else Byskov har boet fast i Andalusien siden 1990 og flittigt udforsket det mindre kendte baglands fantastiske bjergnatur.

Ruterne er fint beskrevne og interessante. Der er altid brug for vandreruter, som man ikke rigtig får i de gængse turistguides. Ruterne skal suppleres med detaljerede kort.

På dansk findes der ikke andet med grundigt beskrevne vandreruter. Turisten er henvist til Turen går til Sydspanien, der slet ikke kan bruges på denne måde. Bøgerne udfylder derfor et hul i guidelitteraturen om Sydspanien.