Bøger / faglitteratur til børn / årspublikation

Fodbold verdensrekorder : målscorere, pokalvindere, VM for kvinder, Superliga. 2015 (2. udgave)


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 28. okt. 2015

Om fodboldstjernernes rekorder fra de største ligaer og store turneringer verden rundt - sat af både hold, spillere og trænere. For alle fodboldfans fra ca. 12 år.

Her er faktabokse med info om alle tænkelige rekorder fra fodboldens verden, fx mest målrige kamp, flest brændte straffespark og flest "rene bure" (mål uden bolde i). Hardback med illustrationer på alle opslag. Clive Gifford har skrevet mange fagbøger for børn - heraf 5 andre titler der på forskellig vis handler om fodbold.

Bogen er guf for fodboldnørder. Den har en flot forside, billeder på alle opslag og masser af informationer om fodboldrekorder. Nogle af teksterne er temmelig tekniske og kræver både gode læsefærdigheder og indgående kendskab til spillet for at give mening, men bogen vil helt sikkert blive populær.

Verdens største fodboldspillereFodbold verdensrekorder. 2014 (1. udgave) fra 2014 minder en del om denne bog rent layoutmæssigt. Fra starten af 2015 findes 1. udgave af Fodbold verdensrekorder. De fleste faktabokse er helt ens i 1. og 2. udgave, men mange billeder med tilhørende billedtekst og en del statistikker er udskiftet med nyere materialeVerdens største fodboldspillere fra 2014 minder en del om denne bog rent layoutmæssigt. Fra starten af 2015 findes 1. udgave af Fodbold verdensrekorder. De fleste faktabokse er helt ens i 1. og 2. udgave, men mange billeder med tilhørende billedtekst og en del statistikker er udskiftet med nyere materiale.Informationer og udgaver