Bøger / faglitteratur til børn

Fodbold : fakta i farver


Beskrivelse


Om fodboldens historie, store spillere gennem tiden, forskellige stadions rundt om i verden, kendte og mindre kendte turneringer, samt en masse kuriøse fakta og statistikker.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 18. aug. 2017

Elsker du fodbold og kan du ikke få fakta nok om sporten? Så er bogen her lige noget for dig. Egnet til selvlæsning fra ca. 9 år, men kan sagtens bruges af yngre fodboldfans sammen med deres forældre.

På godt 60 sider kommer vi rundt om et utal af oplysninger om fodbold. Vi bliver præsenteret for fodboldens historie, store spillere gennem tiden, forskellige stadions rundt om i verden, kendte og mindre kendte turneringer. Alt dette krydret med et hav af forskellige fakta. Vidste du fx, at der spises næsten 25.000 pølser pr. kamp på Allianz Arena i München eller at et sæsonkort til AC Milan koster 32.000 kr?.

Her er mange timers underholdning til fodboldfans i alle aldre. Bogen er rigtig god til at give et hurtigt indblik i forskellige områder indenfor sporten, men går ikke i dybden med nogle af emnerne. Ønskes der mere uddybende oplysninger, må disse søges andre steder.

Der findes rigtig mange bøger om de enkelte fodboldklubber eller spillere, men du kan også kaste dig over fx Verdens største fodboldspillereVerdens største fodboldstadionerFodboldstjerner eller serien "De små fagbøger", hvor der fx er udgivet Verdens største fodboldstadioner og FodboldstjernerDer findes rigtig mange bøger om de enkelte fodboldklubber eller spillere, men du kan også kaste dig over fx Verdens største fodboldspillere eller serien "De små fagbøger", hvor der fx er udgivet og FodboldstjernerDer findes rigtig mange bøger om de enkelte fodboldklubber eller spillere, men du kan også kaste dig over fx Verdens største fodboldspillere eller serien "De små fagbøger", hvor der fx er udgivet Verdens største fodboldstadioner og .Informationer og udgaver