Bøger / faglitteratur til børn

Fodboldhelte


Beskrivelse


Historier om de største fodboldspillere gennem tiden: Pelé, Maradona, Michael Laudrup, Zidane, Messi, Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2016

af

af

Jesper Holtoug

d. 2. feb. 2016

Vil du vide noget om Ronaldo, Messi, Zlatan og fire andre af historiens største foldboldspillere, så er denne bog lige noget for dig mellem 8 og 11 år.

Fodboldbog i en helt ny serie: "Fagklub", som har bøger i 4 forskellige sværhedsgrader. Denne tilhører den næst-sværeste. Med let tekst, farve-fotos og QR-koder fortælles og vises historierne om de største fodboldspillere gennem tiden, nemlig Pelé, Maradona, Michael Laudrup, Zidane, Messi, Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic. Man hører om deres baggrund, deres resultater og deres særlige egenskaber. De tilhørende QR-koder linker til YouTube videoklip.

En rigtig velskrevet, underholdende og oplysende fodboldbog for børn over 8 år. Man får en fornemmelse for de 7 spilleres helt særlige talenter og deres betydning for nogle af verdens største klubber. QR-koderne er til YouTube-klip, som enhver kan hente, men de fungerer let og hurtigt som god illustration af teksten.

Der findes masser af fodboldbøger for 8-11-årige, som handler om enkelte spillere og enkelte klubber, men ikke mange behandler flere spillere i samme bog. Dog kan nævnes Peter Bankes Alt om Messi, Suárez & NeymarFodboldstjerner fra "Alt om-serien" og til en vis grad Troels Gollanders Fodboldstjerner fra "De Små Fagbøger". Bogen her er ret usædvanlig ved at omtale hele 7 af de største fodbold-stjernerDer findes masser af fodboldbøger for 8-11-årige, som handler om enkelte spillere og enkelte klubber, men ikke mange behandler flere spillere i samme bog. Dog kan nævnes Peter Bankes Alt om Messi, Suárez & Neymar fra "Alt om-serien" og til en vis grad Troels Gollanders fra "De Små Fagbøger". Bogen her er ret usædvanlig ved at omtale hele 7 af de største fodbold-stjerner.