Bøger / faglitteratur til børn

Fodboldstjerner


Beskrivelse


Opgaver på www.fagliglaesning.dk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2015

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 13. apr. 2015

I serien "De små fagbøger" kan du her læse om de kendte fodboldstjerner - dem der var stjerner engang - og dem, der er stjerner på banen i dag. Faglig læsning for alle fodboldinteresserede fra 2. klasse, 8 år.

Når du har læst bogen, har du et overblik over fodboldspillets udvikling gennem tiden - fra dengang man blev enige om, hvilke regler der skulle gælde - og om dengang alle fodboldspillere i Danmark var amatører, og professionelle spillere ikke fandtes i vores land. Du kan læse om EM, VM og "Den gyldne Bold", der sidste år gik til Cristiano Ronaldo. Du kan læse om gamle danske stjerner som Harald Nielsen, Allan Simonsen og Laudrup-brødrene samt nutidens udenlandske helte Messi, Ronaldo og Zlatan.

Bogen giver et godt overblik over danske og udenlandske fodboldstjerner. Det er informerende læsning, og de mange flotte fotos gør, at bogen fremtræder overskuelig og helstøbt. Teksten bliver understøttet af fotografier af fodboldstjernerne. Der er ordforklaringer og uddybninger sat direkte ved teksten.

I samme serie er bøgerne FodboldSport i gamle dageMessiRonaldoZlatan og Sport i gamle dage. Der findes mange andre bøger om fodboldstjerner bl.a. Messi, Ronaldo og ZlatanI samme serie er bøgerne Fodbold og . Der findes mange andre bøger om fodboldstjerner bl.a. Messi, Ronaldo og ZlatanI samme serie er bøgerne Fodbold og Sport i gamle dage. Der findes mange andre bøger om fodboldstjerner bl.a. , Ronaldo og ZlatanI samme serie er bøgerne Fodbold og Sport i gamle dage. Der findes mange andre bøger om fodboldstjerner bl.a. Messi, og ZlatanI samme serie er bøgerne Fodbold og Sport i gamle dage. Der findes mange andre bøger om fodboldstjerner bl.a. Messi, Ronaldo og .