Bøger / faglitteratur / idebøger

Fødselsdagsbogen : en inspirationsbog til børnefødselsdage fra 0-10 år


Beskrivelse


Ideer, tips og tricks til forældre, der holder børnefødselsdage for børn i alderen 1-10 år. Indeholder forskellige temaer, både til indendørs- såvel som udendørs aktiviteter, anvisninger på lege, invitationer, opskrifter, med mere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2011

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 21. feb. 2011

Fødselsdagsbogen er til alle forældre, der skal holde børnefødselsdag for børn i alderen 1-10 år. Flot forside, der sælger sig selv.

Sabine Lemire har begået en rigtig fin og inspirerende fødselsdagsbog, der indeholder mange gode tips og tricks til hvordan man kan afholde en sjov fødselsdagsfest. Der er mange forskellige temaer, både til indendørs- såvel som udendørs aktiviteter, anvisninger på lege og kreative udfoldelser, invitationer, dekorationer, opskrifter, slikposer, indpakning, skabeloner etc. Bogen er overskueligt opbygget og nem at orientere sig i. Der er også adgang til et online univers hvorfra man kan printe forskellige skabeloner, men det virker ikke så inspirerende som selve bogen og her er ikke meget at hente i forhold til, hvor meget bogen indeholder. Opskrifterne er lette at gå til og der er ikke noget, der er hverken svært eller indviklet, men det hele er til gengæld rigtig flot, og alle kan være med. Mange flotte fotos understøtter bogens beskrivelser.

Andre bøger i samme stil: Hurra! : Gyldendals store bog om børnefødselsdage og Børnenes fødselsdagsbog.

Bogen er en nødvendighed for alle forældre, der holder børnefødselsdage og gerne vil have nye idéer, tips og tricks.