Bøger / faglitteratur / øvelser

Fødselsmod : brug din krop som hjælper


Beskrivelse


Introduktion til fødselsforberedelse baseret på konceptet Mindful Moving, med svar på alle de typiske spørgsmål om fødsler og vejledning til hvordan man kan lære at fokusere mere på sin krop end på tanker og spekulationer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 29. jan. 2016

Fødselsmod henvender sig til gravide og deres partner. For dem der gerne vil forberede sig både psykisk og fysisk til fødselen.

Forfatteren er uddannet psykomotorisk terapeut og har bl.a. stiftet det landsdækkende fødselsforberedende koncept Mindful Moving - http://mindfulmovinggravid.dk. Hun underviser i fødselsforberedelse og efterfødsel. Bogen indeholder kapitler om forberedelse, den gravide krop, smertelindring, åndedræt, afspænding, bange for at føde, ve-og fødestillinger, fødselsforløbet, omgivelser, fødselshjælperen samt tiden efter fødslen. Bagest i bogen er en musikliste, henvisninger og links, ordliste samt et godt alfabetisk register.

Bogen er skrevet i et letlæseligt- og forståeligt sprog med mange råd og tips undervejs. Bogen understøttes af enkelte fotografier af eksempelvis øvelser, men består ellers primært af tekst. Kan også bruges som opslagsbog ved hjælp af indholdsfortegnelsen og registeret.

Forfatteren har tidligere udgivet: FødselSmertefri fødsel, der kan lånes via eReolen.dk. Af nyere sammenlignelige bøger findes bl.a.: Smertefri fødselForfatteren har tidligere udgivet: Fødsel, der kan lånes via eReolen.dk. Af nyere sammenlignelige bøger findes bl.a.: .