Bøger / faglitteratur / øvelser

Følelsernes healing


Beskrivelse


Med udgangspunkt i syv grundfølelser frygt, chok, vrede, sorg, bekymring, angst og nervøsitet forklares hvordan man kan forløse disse og energimæssigt beslægtede følelser med lette bank på akupunkturpunkter. Med forslag til healing med krystaller, æteriske olier, fødevarer, aktiviteter, samt chakra-healing.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2018

af

af

Grethe Lorentzen

d. 2. nov. 2018

Emotional Freedom Technique (EFT), samt andre teknikker til at afbalancere og forløse ubehag eller smerter, som bestemte følelser kan være årsag til. Til alle, der vil forsøge sig med selv-healing af følelser, samt til healere og akupressører.

Med udgangspunkt i de 7 grundfølelser - frygt, chok, vrede, sorg, bekymring, angst og nervøsitet - forklarer David Læby hvordan man kan forløse disse og energimæssigt beslægtede følelser med lette bank på akupunkturpunkter i tre sekvenser samtidig med at man kontakter den ubehagelige følelse med et fast udsagn. For hver følelse er der yderligere forslag til healing med krystaller, æteriske olier, fødevarer, aktiviteter, samt chakra-healing. Bogen indleder med teori om traditionel kinesisk medicin og forklaring af chakraer, og slutter med yderligere teknikker, forslag til hjælp til følelseshealing af børn og dyr, og illustration af aku-punkter på hund. DL er bl.a. uddannet kinesiolog og akupressør.

Vel struktureret bog med gode forklaringer på teorierne bag teknikkerne, og god guidning igennem healing af de enkelte grundfølelser og deres beslægtede følelser. Bogen har desuden et fint layout med bevidst brug af farver, som er en god hjælp for læseren til at orientere sig i teorier og teknikker.

Sæt livet friTankefeltterapi er en indføring i EFT og historien bag den. Roger Callahan stod fadder til tankefeltterapi, og har skrevet bogen TankefeltterapiSæt livet fri er en indføring i EFT og historien bag den. Roger Callahan stod fadder til tankefeltterapi, og har skrevet bogen .Informationer og udgaver