Bøger / faglitteratur

Følg dit hjerte - rejsen


Beskrivelse


En introduktion til at arbejde med sig selv, sine energier og sit potentiale med syv konkrete trin til hvordan man lærer at følge sit hjerte, og på den måde få et lettere og mere succesfuldt liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 4. jan. 2018

Hvordan man trin for trin følger sit hjerte, sin mavefornemmelse og sin intuition. For den spirituelt søgende eller selvudviklings-orienteret læser.

Bogen indledes med en personlig beretning om forfatterens eget liv og hans arbejde med egne energier og intuition. Derefter følger syv trin til at arbejde med tanker og handlinger og de energier, de er tæt knyttet til. Målet er at følge sit hjerte og på den måde få et lettere og mere succesfuldt liv, en opprioritering af kreativiteten og intuitionen og en nedgradering af at lade sig styre af følelser, rationalitet og logik.

Lettilgængelig introduktion til at arbejde med intuition og energier. Teksten er let at læse i et friskt hverdagssprog, der simpelt forklarer om teorien bag energier og chakraer. Bogen indeholder ikke så mange konkrete værktøjer til at få chakraerne mere i balance, forfatteren fremhæver mest chakra-dråber, der bl.a. kan rekvireres gennem hans hjemmeside.

Der findes rigtig mange bøger om chakraer og energier fx EnergihealingDen lille bog om energimedicinIntuition eller Den lille bog om energimedicin, der begge er lette at gå til, men som mest fokuserer på energierne i kroppen. Intuition er mere omfattende, den giver også et bud på at arbejde med intuition og energiDer findes rigtig mange bøger om chakraer og energier fx Energihealing eller , der begge er lette at gå til, men som mest fokuserer på energierne i kroppen. Intuition er mere omfattende, den giver også et bud på at arbejde med intuition og energiDer findes rigtig mange bøger om chakraer og energier fx Energihealing eller Den lille bog om energimedicin, der begge er lette at gå til, men som mest fokuserer på energierne i kroppen. er mere omfattende, den giver også et bud på at arbejde med intuition og energi.