Bøger / faglitteratur

Først med det værste : Trykkefrihedsselskabet gennem 10 år : en antologi


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2015

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 21. aug. 2015

En antologi som præsenterer et udvalg af Trykkefrihedsselskabets artikler gennem de seneste 10 år. Henvender sig til interesserede i Trykkefrihedsselskabet og aktuel samfundsdebat.

Trykkefrihedsselskabet blev stiftet for 10 år siden, og i den anledning er her samlet et udvalg af selskabets skriftlige arbejder hentet fra konferenceoplæg, foredrag, essays, boganmeldelser, interviews og selskabets digitale tidsskrift. Antologien består af 35 bidrag med mange forskellige skribenter og er inddelt i 4 temaer: ytringsfrihed, indre spændinger i Europa, den islamiske trussel og sekulariseringen. Bogen rummer endvidere en oversigt over selskabets stiftere, bestyrelsesmedlemmer i perioden, nuværende medlemmer i selskabets rådgivende organ samt modtagere af selskabets ytringsfrihedspris.

En debatskabende antologi, som præsenterer en broget blanding af artikler, der i al sin mangfoldighed beskæftiger sig med nogle af de områder, som har Trykkefrihedsselskabets opmærksomhed og som har været på den internationale dagsorden i de seneste år.

Der findes ikke noget umiddelbart sammenligneligt om Trykkefrihedsselskabet, men bogen ligger på linje med andre debatskabende udgivelser om samfundsforhold, islam og ytringsfrihed, som fx Den forbudte sandhedDe anstændige og De anstændigeDer findes ikke noget umiddelbart sammenligneligt om Trykkefrihedsselskabet, men bogen ligger på linje med andre debatskabende udgivelser om samfundsforhold, islam og ytringsfrihed, som fx Den forbudte sandhed og .


Kristeligt dagblad

d. 22. juni 2015

af

af

Lars Christiansen

d. 22. juni 2015