Bøger / skønlitteratur

Første gang


Beskrivelse


Tegneserie. I 10 korte episoder fortælles, hvordan man kan opleve den første gang i en sexshop, den første gang i en trekant, den første gang i en sexklub - eller bare den første gang.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Steffen Kronborg

d. 30. okt. 2014

Franske Sibylline har fået 10 tegnere til at formidle sine 10 korte historier om, hvordan man kan opleve den første gang i en sexshop, den første gang i en trekant, den første gang i en sexklub - eller bare den første gang. For voksne læsere af begge køn.

"Første gang" udsendes i forlagets nye udgivelsesrække "Cobolt klitlit". 10 forskellige tegnere har hver bidraget med en historie på 9 sider i sort-hvid, mens pseudonymet Sibylline har stået for alle manuskripterne. Trods forskelle i indhold og synsvinkel er der tale om eksplicit sex i samtlige 10 fortællinger.

Sibylline skriver i et efterskrift, at historierne primært er tiltænkt kvinder, fordi den sædvanlige pornografi mest er for mænd. Alle hovedpersonerne i de 10 fortællinger er da også kvinder; men det udvisker kvindeperspektivet noget, at 8 af de bidragende tegnere til antologien er mænd. Alle 10 tegnere har løst den bundne opgave professionelt og med humor, omend mere eller mindre sensuelt.

Stort set skal man tilbage til 1980'ernes og 1990'ernes udgivelser i "Blue Fanny"-serien for at finde tegneserier med lige så håndfast sex som her. Især nogle af seriens bind med ordet "fristelser" i titlen minder om indholdet i "Første gang".


litteratursiden.dk

d. 18. dec. 2014

af

af

Erling Lykke

d. 18. dec. 2014

Første gang og Air pussy er to erotiske tegneserier berettet fra en kvindevinkel og med saft og kraft. Kan nydes af både mænd og kvinder – og gerne sammen. Det er ikke tit, man får præsenteret en tegn...


Jyllands-posten

d. 18. feb. 2015

af

af

Jakob Stegelmann

d. 18. feb. 2015Informationer og udgaver