Bøger / faglitteratur / vejledninger

Førstehjælp til stressramte


Beskrivelse


Konkrete råd og værktøjer til, hvad man kan gøre for at få en bedre hverdag hvor stresssymptomerne fylder mindre.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 2. jan. 2020

En bog der henvender sig til både stressramte, deres pårørende og til ledere. Bogen kommer med konkrete råd og værktøjer til, hvad man kan gøre for at få en bedre hverdag hvor stresssymptomerne fylder mindre.

Marie Kingston er organisationspsykolog og denne bog supplerer hendes tidligere udgivelse Stop stress. Førstehjælp defineres af Wikipedia som "den hjælp, almindelige mennesker kan give en tilskadekommen, før fagfolk kan overtage behandlingen". Dette er en selvhjælpsbog som indeholder værktøjer, som gerne skulle kunne afhjælpe eller helt fjerne stresssymptomer. Den er delt op i fire dele; Hvad er stress, Hjælpe til dig, der går på arbejde med stresssymptomer, Hjælp til dig, som er sygemeldt med stress og Hjælp til dig, der er tilbage på arbejde efter en sygemelding. Bogen indeholder figurer og skemaer til egne noter og refleksion.

En ligefrem bog om et alvorligt emne som rammer flere og flere danskere. Bogens opdeling gør, at den kommer vidt omkring, men at man nemt har mulighed for at indsnævre læsningen til ens eget behov. Bogen har også en overskuelig størrelse.

Tilbage efter stressKuren mod stressVejen ud af arbejdsrelateret stress, Kuren mod stress og Vejen ud af arbejdsrelateret stress kredser alle om emnet stress og stresshåndteringTilbage efter stress, og Vejen ud af arbejdsrelateret stress kredser alle om emnet stress og stresshåndteringTilbage efter stress, Kuren mod stress og kredser alle om emnet stress og stresshåndtering.


Jyllands-posten

d. 15. feb. 2020

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 15. feb. 2020


Børsen

d. 8. okt. 2020

af

af

Henrik Ørholst

d. 8. okt. 2020