Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Førstehjælp


Beskrivelse


Let fagbog om førstehjælp. Her præsenteres både stabilt sideleje, hjertemassage og hjertestarter. En del af serien "Fakta 2. Dig og din verden", som er faglig læsning til 7-9-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2021

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 10. dec. 2021

Let fagbog om førstehjælp. Her præsenteres både stabilt sideleje, hjertemassage og hjertestarter. En del af serien "Fakta 2. Dig og din verden", som er faglig læsning til 7-9-årige.

Bogen indledes med definition af emnet. Førstehjælp er at hjælpe en person, der pludselig er blevet syg eller er kommet til skade. Derpå præsenteres Røde Kors. og så følger 3 opslag med konkrete hjælpemetoder: Stabilt sideleje med tegninger og henvisning til YouTube-video, hjertemassage med tegninger i trin-for-trin vejledning samt hjertestarter med foto og henvisning til appen "Hjertestart". Til sidst omtales førstehjælpskurser for børn, med et foto af små børn på kursus. Bogen afsluttes med "læs mere" med henvisning til en bog og opfordring til at søge film med førstehjælp på YouTube samt et stikordsregister. Bogen har lettal 16, og teksten suppleres af fakta i bokse. Der er gratis opgaver til bogen på forlagets hjemmeside. Forfatteren har lavet flere bøger i samme serie, fx Regnskoven.

En rigtig god bog om et vigtigt emne. Teksten er letlæselig og trin-for-trin-vejledningerne til stabilt sideleje og hjertemassage er tydelige og letforståelige.

Man kan læse mere i Førstehjælp til & for børnHåndbog for førstehjælpereSofus - lær at hjælpeLivredder, Håndbog for førstehjælpere, Sofus - lær at hjælpe : hvordan du hjælper andre og dig selv : mest for børn samt LivredderMan kan læse mere i Førstehjælp til & for børn, , Sofus - lær at hjælpe : hvordan du hjælper andre og dig selv : mest for børn samt LivredderMan kan læse mere i Førstehjælp til & for børn, Håndbog for førstehjælpere, : hvordan du hjælper andre og dig selv : mest for børn samt LivredderMan kan læse mere i Førstehjælp til & for børn, Håndbog for førstehjælpere, Sofus - lær at hjælpe : hvordan du hjælper andre og dig selv : mest for børn samt .