Bøger / skønlitteratur / roman

Ført bag lyset


Beskrivelse


Olivia Holladay vil gøre hvad som helst for at sætte en stopper for truslerne mod sig. Måske ligger den psykisk ustabile, men smukke hertug Alistair de Grey inde med nøglen til hendes frihed?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 25. sep. 2018

Olivia Holladay har levet i skjul det meste af sit liv og hun vil gøre hvad som helst for at sætte en stopper for truslerne mod hende. Måske ligger den psykisk ustabile, men smukke hertug Alistair de Grey inde med nøglen til hendes frihed? Historisk og erotisk romance for især kvinder.

Den smukke, rødhårede Olivia Holladay lader sig ansætte som husholderske hos hertugen af Marwik. Han er tynget af sorg over sin kones utroskab og politiske vendekåber og forlader aldrig sine gemakker. Men langsomt kommer den stædige Olivia ind på livet af den sørgende hertug, mens hun får sat skik på hans husholdning. Et skrøbeligt venskab opstår, mens Olivia forsøger at holde fast i sin oprindelige plan: At stjæle hertugens arkiver for at kunne afpresse sin forfølger. Hverken Alistair eller Olivia stoler på nogen og slet ikke hinanden. Alligevel er tiltrækningen imellem dem umiskendelig.

Skøn og underholdende forvekslingshistorie, som både er fyldt med erotik, drama og en stærk, selvstændig kvinde i hovedrollen. 2. del af "Letsindigheden love", hvor 1. del er Sommerskandalen, som har hertugens bror og Olivias tidligere arbejdsgiver i hovedrollerne.

Der er mere historisk fokus i Fay Weldons En passende aftaleSommernattens hemmeligheder, mens underholdningsværdien matcher fx Lisa Kleypas' Wallflowers-serie, der starter med Sommernattens hemmelighederDer er mere historisk fokus i Fay Weldons En passende aftale, mens underholdningsværdien matcher fx Lisa Kleypas' Wallflowers-serie, der starter med .