Bøger / faglitteratur / vejledninger

Fokus : sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne


Beskrivelse


Til læsere, der ønsker at generobre deres fokus og evnen til at koncentrere sig uden forstyrrelser og adspredelser, til gavn for både arbejdsglæde og private relationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 28. jan. 2022

Til læsere, der ønsker at generobre deres fokus og evnen til at koncentrere sig uden forstyrrelser og adspredelser, til gavn for både arbejdsglæde og private relationer.

Mange mennesker døjer med at holde fokus og koncentrere sig i længere perioder. De rammes af forstyrrelser, tankemylder og overspringshandlinger. Denne overflod af stimuli har negative konsekvenser for både arbejdsglæde og private relationer. Denne bog handler om, hvordan vi styrker vores evne til at holde fokus og skabe optimale arbejdsbetingelser for hjernen. Forfatteren kommer ind på de forskellige typer af opmærksomhed og hukommelse og ser på fordelene ved meditation og åndedrætsøvelser. Trine Kolding har siden 2000 undervist ledere og medarbejdere fra private og offentlige organisationer i personlig effektivitet og planlægning. Hun har tidligere skrevet Effektive sammenFørstehjælp til travle børnefamilier : om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde og Førstehjælp til travle børnefamilier : bedre balance i hverdagenMange mennesker døjer med at holde fokus og koncentrere sig i længere perioder. De rammes af forstyrrelser, tankemylder og overspringshandlinger. Denne overflod af stimuli har negative konsekvenser for både arbejdsglæde og private relationer. Denne bog handler om, hvordan vi styrker vores evne til at holde fokus og skabe optimale arbejdsbetingelser for hjernen. Forfatteren kommer ind på de forskellige typer af opmærksomhed og hukommelse og ser på fordelene ved meditation og åndedrætsøvelser. Trine Kolding har siden 2000 undervist ledere og medarbejdere fra private og offentlige organisationer i personlig effektivitet og planlægning. Hun har tidligere skrevet Effektive sammen : om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde og : bedre balance i hverdagen.

Grundig bog om et - desværre - meget aktuel emne. Bred relevans og med mange strategier, tips og relevante øvelser undervejs.

Man kan læse om værktøjer til en hverdag med mere overblik og overskud i Planlæg bedre - få mere tidFokus giver frihed. Og i Fokus giver frihed : gode råd om arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser kan man læse om hvordan forstyrrelser har en negativ indvirkning på fokus og præstation, og hvad man kan gøre for at undgå demMan kan læse om værktøjer til en hverdag med mere overblik og overskud i Planlæg bedre - få mere tid. Og i : gode råd om arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser kan man læse om hvordan forstyrrelser har en negativ indvirkning på fokus og præstation, og hvad man kan gøre for at undgå dem.