Bøger / skønlitteratur til børn / roman

For altid, Lara Jean


Beskrivelse


Lara Jean er næsten færdig med High School og forude venter eksamener, fester og universitetet, men også en distance til familien og kæresten, Peter, som hun ikke ved, hvordan hun skal håndtere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 27. okt. 2017

Lara Jean er næsten færdig med High School og forude venter eksamener, fester og universitetet, men også en distance til familien og Peter, som hun ikke ved, hvordan hun skal håndtere. Sød, sjov og romantisk young adult roman for unge fra 14 år.

I tredje bind i serien om Lara Jean er LJ stadig vildt forelsket i Peter, hun har fået nye venner og glæder sig af hele sit hjerte til at starte på universitetet i sin hjemby. Men et afslag fra drømmeuniversitetet vender op og ned på Lara Jeans liv og pludselig føles det som om alt smuldrer omkring hende. Vennerne splittes for alle vinde, hendes far skal giftes igen og den lange afstand mellem de to universiteter får familie og venner til at tvivle på hendes og Peters forhold. Det hele bliver så forvirrende at Lara Jean selv bliver i tvivl - er deres kærlighed overhovedet stærk nok til et langdistanceforhold? Første bind i serien er Hvis bare du var min.

Sød og sjov roman med masser af kærlighed og romantik, der underholder og fænger fra start til slut. Ikke en bog om kriser og store problemer men en rigtig feel good YA om den første rigtige kæreste, forholdet til søskende og forældre og skridtet ind i voksenlivet med alle de forandringer og udfordringer det indebærer.

Minder om Alias AlexAnna og det franske kysDen sommer alting ændrede sig og Anna og det franske kys. Forfatteren har også skrevet kærlighedsromanen Den sommer alting ændrede sigMinder om Alias Alex og . Forfatteren har også skrevet kærlighedsromanen Den sommer alting ændrede sigMinder om Alias Alex og Anna og det franske kys. Forfatteren har også skrevet kærlighedsromanen .