Bøger / skønlitteratur til børn / roman

For altid : nogle hemmeligheder kan man ikke sætte ord på


Beskrivelse


Mallorys fortid er fuld af dystre hemmeligheder, som hun ikke kan sætte ord på. Hendes værn mod grusomhederne har altid været tavshed. Kun Rider har kunnet beskytte hende mod det onde, men han forsvandt, da det var allerværst.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 29. sep. 2016

Lang og gribende roman om at bryde sin tavshed og sætte ord på alle hemmelighederne. Til unge, især piger, fra 15 år og op.

Mallory er 18. Hendes liv er fuldt af dystre hemmeligheder, som hun ikke kan sætte ord på, og hendes værn mod grusomhederne har været tavshed. Kun Rider kunne beskytte hende mod det onde, men han forsvandt, da det var allerværst. Efter år med beskyttende hjemmeundervisning er Mallory nu startet i high school, og her er det svært at bruge tavshed som et skjold. Det er forfatterens første bog på dansk.

Langsomt fremadskridende og flot fortalt murstensroman med gode person- og miljøbeskrivelser. Romanen er meget amerikansk, men giver en fin og genkendelig beskrivelse af Mallorys situation og udvikling.

En vedkommende og indsigtsfuld roman for unge, ligesom John Green: Paper townsFans af det umulige liv og Kate Scelsa: Fans af det umulige livEn vedkommende og indsigtsfuld roman for unge, ligesom John Green: Paper towns og Kate Scelsa: .


litteratursiden.dk

d. 1. mar. 2017

af

af

Annika Leonora Dziemieszka

d. 1. mar. 2017

Du skal ikke sige et ord, slet ingenting. Måske har du prøvet det. Selv været der i et hjem hvor det var svært, voldeligt og utrygt. I et hjem hvor du ikke rigtig vidste om du kunne være tryg og have ...