Bøger / skønlitteratur til børn / roman

For evigt måske


Beskrivelse


Da Aiden træder ind i Bees liv allerførste gang, får hans selvsikre smil hendes hjerte til at gå i stå. Hun har aldrig set en fyr så smuk og alligevel så rå, og hun ved, at alt er ændret for altid.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2018

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 27. aug. 2018

Kærlighedsroman for unge fra 13 år om Bee og Aiden, der rammes så hårdt af kærligheden, at den sætter mærker. Hvor langt vil du gå?.

Da Aiden træder ind i Bees liv allerførste gang i slikbutikken, hvor hun arbejder, får hans selvsikre smil hendes hjerte til at gå i stå. Hun ved bare, at alt er ændret for altid fra nu af. Bee har aldrig set en fyr så smuk og alligevel så rå. Og Aiden er sød og charmerende, flot og spændende og han giver Bee alt sin opmærksomhed, hele tiden, men det er ikke uden en pris. Forfatter Anica Mrose Rissi har tidligere skrevet serien om Anna Banana for primært piger på 8-11 år, hvor fire titler er udkommet på dansk. Denne nye titel er hendes første YA roman og har fået fine anmeldelser på bl.a. publishers weekly og yabookcentral.com.

På en gang skøn og barsk kærlighedsroman om den altopslugende unge kærlighed i et fængende og skarpt sprog.

Kom til at tænke på Anna Todds serie om unge Tessa og Hardin og deres umage og stormfyldte forhold After. Del 1, den er dog ikke helt så heftigAfter. Del 1 : Mødet.