Bøger / skønlitteratur til børn

Forår med Mille og Mulle


Beskrivelse


Billedbog. Det er dejligt vejr, og kaninen Mille og musen Mulle går i haven for at plante forårsblomster. I haven finder de en dejlig overraskelse. Det bliver en skøn forårsdag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2019

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 20. dec. 2019

Billedbog om det lille vennepar kaninen Mille og musen Mulle som vil ud i det dejlige forårsvejr. For 2-4-årige.

Det er dejligt vejr. Mille og Mulle vil i haven og plante blomster. Hvilket tøj skal de tage på? Hvilket udstyr skal de tage med i haven? I fællesskab får Mille og Mulle plantet forårsblomsterne. Så finder Mulle et æg. Er det mon faldet ud af en rede? De kigger efter hos fuglen, hos hønen og hos anden, men ægget hører ikke til nogen af disse steder. Det er et chokoladeæg. Mille og Mulle sætter sig på tæppet og deler ægget inden de går hjem. Mille og Mulle er særdeles velkendte - dette er bog nr. 36 om dem på dansk.

En gedigen bog med de velkendte tykke sider og syet ryg, som vil holde godt i længden. En god bog til hygge med de små, og den lægger med sine spørgsmål også op til samtale.

Indhold og udstyr ligner de tidligere bøger om Mille og Mulle. Man kan også læse samme forfatters bøger om Laura, fx Laura og foråretAnna og foråret eller Kathleen Amants bøger om Anna, fx Anna og foråret, hvor Anna også finder et chokoladeægIndhold og udstyr ligner de tidligere bøger om Mille og Mulle. Man kan også læse samme forfatters bøger om Laura, fx Laura og foråret eller Kathleen Amants bøger om Anna, fx , hvor Anna også finder et chokoladeæg.Informationer og udgaver