Bøger / faglitteratur

Forbered dig bedst på det værste : sikkerhedsekspertens guide til, hvordan du sikrer dig selv og din familie under kriser, katastrofer og strømsvigt


Beskrivelse


Har du forberedt dig selv og dine nærmeste på at håndtere en længerevarende krise i forbindelse med et samfundsnedbrud i Danmark? Det kan du få hjælp til i denne lille guidebog, hvad enten du er decideret "prepper" eller bare ønsker at være velforberedt i en ekstrem krisesituation.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 27. aug. 2020

Har du forberedt dig selv og dine nærmeste på at håndtere en længerevarende krise i forbindelse med et samfundsnedbrud i Danmark? Det kan du få hjælp til i denne lille guidebog, hvad enten du er decideret "prepper" eller bare ønsker at være velforberedt i en ekstrem krisesituation.

Sikkerhedseksperten Susanne Skov Diemers giver i denne bog bud på strategier og tiltag til håndtering af en række forskelligartede ikke urealistiske krisescenarier i det danske samfund. Det være sig terror, cyberangreb, virus, krig såvel som naturkatastrofer. Her er både de helt store tiltag som anskaffelse af dieseldrevet generator og etablering af panikrum såvel som de mindre, fx gode råd til hvad hjemmets nødlager som minimum bør indeholde.

Bogens vejledninger er klare og velbeskrevne. Nogle finder måske scenarier og tiltag voldsomme, men bogens intention om i hvert fald at få taget snakken med familie, venner og naboer om hvad der kan gøres inden nødvendigheden, er både tankevækkende og prisværdig. Desværre nok en vigtig udgivelse.

Der findes en række titler om overlevelsesteknik, men ingen helt som denne. Det værst tænkeligeElitetroppernes håndbog i overlevelseHvordan man opfinder altingOverlevelsesmanual behandler både tænkelige og temmelig utænkelige situationer. Elitetroppernes håndbog i overlevelse tager naturligvis sit udgangspunkt i troppernes virkelighed, hvor Hvordan man opfinder alting fortæller, hvad man gør efter katastrofen er indtrådt og alt skal genopfindes. Endelig omhandler Overlevelsesmanual overlevelse i naturenDer findes en række titler om overlevelsesteknik, men ingen helt som denne. Det værst tænkelige behandler både tænkelige og temmelig utænkelige situationer. tager naturligvis sit udgangspunkt i troppernes virkelighed, hvor Hvordan man opfinder alting fortæller, hvad man gør efter katastrofen er indtrådt og alt skal genopfindes. Endelig omhandler Overlevelsesmanual overlevelse i naturenDer findes en række titler om overlevelsesteknik, men ingen helt som denne. Det værst tænkelige behandler både tænkelige og temmelig utænkelige situationer. Elitetroppernes håndbog i overlevelse tager naturligvis sit udgangspunkt i troppernes virkelighed, hvor fortæller, hvad man gør efter katastrofen er indtrådt og alt skal genopfindes. Endelig omhandler Overlevelsesmanual overlevelse i naturenDer findes en række titler om overlevelsesteknik, men ingen helt som denne. Det værst tænkelige behandler både tænkelige og temmelig utænkelige situationer. Elitetroppernes håndbog i overlevelse tager naturligvis sit udgangspunkt i troppernes virkelighed, hvor Hvordan man opfinder alting fortæller, hvad man gør efter katastrofen er indtrådt og alt skal genopfindes. Endelig omhandler overlevelse i naturen.