Bøger / skønlitteratur / roman

Forbudte hemmeligheder


Beskrivelse


Da 23-årige Harriet møder filminstruktøren, Lewis, bliver hun kastet ud i masser af eksperimenterende sex. Hun ved ikke, at Chris bruger hendes oplevelser som inspiration til en ny film.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 18. okt. 2018

Da 23-årige Harriet møder den eksperimenterende filminstruktør, Lewis, bliver hun kastet ud i masser af eksperimenterende sex. Ny serie for kvinder, der gerne vil læse bøger med hardcore sexscener.

Filminstruktøren Lewis drømmer om at lave en nyskabende film, hvor alle scenerne først har udspillet sig i virkeligheden, uden at han ved hvordan det ender. Lewis ansætter den sexede Harriet som sekretær for sin berømte filmstjernekone, Rowena. Lewis kender alt til Rowenas sadomasochistiske sex med hendes stedbror, Chris. Da Harriet flytter ind, går der ikke længe før Chris har forført Harriet. Chris' manuskriptforfatter følger det dramatiske spil, som ender med at blive filmhittet "Forbudte hemmeligheder". I efterfølgeren "Forbudte lyster" er Chris og Harriet blevet gift, men Chris vil straks i gang med en ny film. Derfor inviterer han et vennepar og Harriets veninde med på bryllupsrejsen i England. Her bliver der eksperimenteret med masser af sex på kryds og tværs.

Fokus ligger på de meget eksplicitte sexscener, mens den omgivende historie ikke får meget opmærksomhed fra forfatteren. Sexscenerne bliver ofte beskrevet lidt for detaljeret til at de vækker læserens erotiske interesse. Fx "Inderlåret blev presset mod ydersiden af hans ben, inden han førte benet op opad og hvilede knæet...".

Maya Banks skriver erotisk og sexet litteratur, som sætter fantasien i gang.