Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fordelen ved hemmelige forelskelser


Beskrivelse


Molly har været forelsket 26 gange, hemmeligt forelsket. Molly er nemlig bange for, at hun ikke er kærestemateriale pga. sin overvægt, men måske er det på tide, at Molly risikerer et knust hjerte, for pludselig er hun omgivet af ikke mindre end to nuttede fyre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. apr. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 5. apr. 2018

Molly har været forelsket 26 gange - hemmeligt forelsket. Molly er nemlig bange for, at hun ikke er kærestemateriale pga sin overvægt og derfor iværksætter hendes søster; mission kæreste. For alle læsere af YA fra 14 år.

17-årige Molly bor sammen med sin regnbuefamilie inkl. hendes tvillingesøster Cassie. Molly betegner sig selv som introvert, overvægtigt, aldrig kysset, ofte forelsket! Da Cassie bliver kæreste med Mina, som de møder på et diskotek, føler Molly sig udenfor og en lille smule jaloux. Molly tænker nemlig meget - måske lidt for meget - på drenge, kærester, sex, kys og især afvisninger. Hun er faktisk så bange for at blive afvist, at hun aldrig har så meget som overvejet at tage det første skridt. Men måske er det på tide, at Molly springer ud i operation "vær mindre forsigtig" og risikere et knust hjerte, for pludselig er hun omgivet af ikke mindre end to nuttede fyre.

Sød og velskrevet bog om at finde den første store kærlighed, om kys og sex og usikkerhed og de mange forventninger man har til sig selv og den perfekte kæreste. Handlingsmæssigt er bogen ikke helt på højde med Simon vs. verdens forventninger, men mindre kan også gøre det og teenagere på jagt efter kærlighedsbøger vil ikke blive skuffede.

Den super gode På kant med livetHvis bare du var min har også en overvægtig pige som hovedperson. Minder også om bøgerne om Lara-Jean fx Hvis bare du var minDen super gode På kant med livet har også en overvægtig pige som hovedperson. Minder også om bøgerne om Lara-Jean fx .