Bøger / skønlitteratur / roman

Forførende Paris


Beskrivelse


Ruby Millers kæreste brænder hende af, og hun drager derfor alene til Paris. I kærlighedens by støder hun på nogle gamle og hemmelige breve mellem to elskende, og Ruby beslutter sig for at opklare mysteriet om deres ulykkelige forhold.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2016

af

af

Louise Hede

d. 19. okt. 2016

Hvad skal man gøre, når kæresten brænder en af i lufthavnen på ens fødselsdag? Ruby Miller vælger at tage til kærlighedens by Paris og lader sig blive vævet ind i et kærlighedsmysterium. For kvindelige læsere af chick-lit.

Forfatteren Ruby Millers kæreste brænder hende af i lufthavnen på hendes fødselsdag, og for at slikke sårene rejser Ruby alene til kærlighedens by Paris. Planen var at besøge en gammel veninde og komme lidt på afstand fra kæresten, men der går ikke lang tid før Ruby finder sig selv opslugt af et mysterium om en aflåst og efterladt lejlighed, og en bunke kærlighedsbreve, samtidig med at hun skal håndtere en flirtende fransk advokat. Rubys (kærligheds)detektivevner bliver derfor igen sat i spil. Bogen er 2. del i serien om kærlighedsdetektiven, som startede med Magisk karma.

Det er en sød og sjov chick-lit i høj kvalitet, som gør præcis hvad den skal, nemlig at underholde læseren med en god kærlighedshistorie tilsat en god portion humor. Bogen kan læses uafhængigt af serien, men det foreslås at starte med første bog i serien, for at få det fulde udbytte af historien.

Alexandra Potters forfatterskab er meget lig med Sophie Kinsella og Marian Keyes. En shopaholics hemmelige drømmeverdenEr der nogen? og Er der nogen? er derfor sammenligneligeAlexandra Potters forfatterskab er meget lig med Sophie Kinsella og Marian Keyes. En shopaholics hemmelige drømmeverden og er derfor sammenlignelige.


litteratursiden.dk

d. 29. nov. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 29. nov. 2016

Det flyder over med boblende romantik og søde smil i dette farverige og forførende eventyr, som er en sødmefyldt hyldest til kærligheden. Jeg har stor respekt for forfattere der formår at skrive en ve...