Bøger / skønlitteratur / roman

Forført af ilden


Beskrivelse


Blomsterhandleren Julie bliver betaget af den rige Daniel Covington, som er overhoved for den lokale S/M-loge. Men da hendes veninde bliver mishandlet af en utrænet dominant, må hun genoverveje sin beslutning om at underkaste sig Daniels vilje.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. maj 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 7. maj 2015

Ny bog fra forfatteren til serien "The submissive". Til de kvinder, som er vilde med Mr. Grey, men som også ønsker sig mere eksplicitte S/M sex-scener.

Rammen er kendt fra genren, som nogle kalder mommy-porn. Den unge, uskyldige blomsterhandler Julie bliver betaget af den rige Daniel Covington. Han er overhoved for den lokale S/M-loge og fører hende ind i en verden med dominans og sadomasochisme. Her er strenge regler, for at alle kan lege i trygge rammer og Julie får hjælp af en anden submissiv kvinde til at forstå rollen som underkastet. Julie ønsker at overgive kontrollen til Daniel, mens kærligheden blomstrer mellem parret. Men da Julies veninde fra blomsterbutikken udsættes for mishandling af en utrænet dominant, må hun genoverveje sin beslutning. Den amerikanske forfatter, som skriver under synonym, har for første gang skrevet direkte til udgivelse i bogform og ikke som tidligere i online form.

Her er god underholdning og mere fokus på sex end den omkringliggende handling. Miljøet omkring S/M forklares på en fin, beskrivende måde.

Bogen ligger i den bedre ende af genren og er bedre end forfatterens tidligere udgivelser.