Bøger / skønlitteratur / roman

Forræderen


Beskrivelse


En mand myrdes brutalt i Venedig. Sporene peger mod ældgamle ritualer fra frimurerlogen. Samtidig er der moderne terrorister på spil og CIA har skumle planer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2019

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 24. maj 2019

En mand myrdes brutalt i Venedig. Sporene peger mod ældgamle ritualer fra frimurerlogen. Samtidig er der moderne terrorister på spil og CIA har skumle planer. En ægte pageturner konspirationsthriller til spændingsfolket.

På en strand i nærheden i Venedig dukker liget af en mand op. Han er myrdet på bestialsk vis. Kat Tapo, den kvindelige venetianske betjent, sættes på sagen og sporene peger mod en hemmelig del af frimurerlogen. Samtidig begynder den amerikanske soldat Holly Boland at optrevle en sag, der har relation til hendes egen far, og computergeniet Daniele Barbo overvejer at lukke Carnivia (en virtuel verden han har skabt) ned, men han oplever at der sker noget mystisk i Carnivia. De tre sager viser sig at hænge sammen og snart må de gamle venner arbejde sammen for at stoppe en potentiel katastrofe. Sidste bind i Carnivia-trilogien, hvor de to første bind er UhyrlighedenBortførelsen og BortførelsenPå en strand i nærheden i Venedig dukker liget af en mand op. Han er myrdet på bestialsk vis. Kat Tapo, den kvindelige venetianske betjent, sættes på sagen og sporene peger mod en hemmelig del af frimurerlogen. Samtidig begynder den amerikanske soldat Holly Boland at optrevle en sag, der har relation til hendes egen far, og computergeniet Daniele Barbo overvejer at lukke Carnivia (en virtuel verden han har skabt) ned, men han oplever at der sker noget mystisk i Carnivia. De tre sager viser sig at hænge sammen og snart må de gamle venner arbejde sammen for at stoppe en potentiel katastrofe. Sidste bind i Carnivia-trilogien, hvor de to første bind er Uhyrligheden og .

En ægte kulørt pageturner. De 75 kapitler er fordelt på 351 sider og handlingen går over stok og sten. Venedig bruges som en fin kulisse for fortællingen, hvor der også er afstikkere til andre steder i Italien. Bogen bør ikke læses selvstændigt.

Minder generelt om Dan Browns Langdon-serie, der ligeledes sværmer om konspirationer og som har meget korte kapitler, Holt skriver dog en anelse bedre end Brown.


litteratursiden.dk

d. 18. juni 2019

af

af

Arne Larsen

d. 18. juni 2019

Tredje, selvstændige bind afslutter den såkaldte Carnivia-trilogi, som er noget af det ypperste og mest opfindsomme indenfor konspirationsthrillere. Jonathan Holt er englænder, men med hans overbevise...