Bøger / skønlitteratur / roman

Forræderens børn


Beskrivelse


Gensyn med søskendeparret Tor og Laila, der på grund af et giftmord igen kommer i kontakt med den russiske efterretningstjeneste.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2020

af

af

Martin Minka Jensen

d. 21. apr. 2020

Fortsættelse til Djævelen i hullet. Gensyn med søskendeparret Tor og Laila, der pga. et giftmord igen kommer i kontakt med den russiske efterretningstjeneste. For spændingslæseren.

Endnu en gang møder læseren søskendeparret Tor og Laila, som man stiftede bekendtskab med i Djævelen i hullet fra 2016. Denne gang er et giftmord på en russisk rigmand i Ringkøbing anledningen til, at Tor sættes i forbindelse med den russiske efterretningstjeneste. Dette giftmord sætter gang i en kædereaktion af begivenheder, der udsætter Tor og Laila for store farer. Deres færd med at finde ud af, hvem den myrdede russer er, samt hvorfor nogen ville dræbe ham, tager de to tværs over Italien, dele af Mellemeuropa og til Volgograd i Rusland. På deres rejse bliver de mere og mere klar over, at der er noget større på spil, og at de ikke kan stole på nogen.

Bogen er endnu en af Leif Davidsen spændingsfyldte romaner med spioner og efterretningstjenester som omdrejningspunkt. Analyserende og intens roman, der dog ikke som andre af Leif Davidsens romaner er udpræget orienteret mod actiongenren. At der på fin vis inkluderes referencer og analyse af aktuelle politiske situationer og fx Ruslands fortid og nutid, gør det til en dybere læseoplevelse end genren sommetider byder.

I Djævelen i hulletDen ukendte hustru møder vi personerne for første gang. Bogen minder endvidere om Den ukendte hustruI Djævelen i hullet møder vi personerne for første gang. Bogen minder endvidere om .


litteratursiden.dk

d. 22. feb. 2021

af

af

Per Eilif Månson

d. 22. feb. 2021

Vi kommer vidt omkring i dagens storpolitiske spørgsmål og ikke mindst de interne stridigheder mellem de civile og militære efterretningstjenester i dagens Rusland. En lettisk statsborger lever som fi...


Politiken

d. 15. juni 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 15. juni 2020


Jyllands-posten

d. 12. juni 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. juni 2020


Kristeligt dagblad

d. 4. juni 2020

af

af

Kristian Østergaard (f. 1966)

d. 4. juni 2020