Bøger / faglitteratur

Forstå din hest : på personlighed, adfærd og relationer


Beskrivelse


Equi-coachen Ditte Young giver et indblik i hestens væsen samt konkrete værktøjer til løsning af typiske adfærdsproblemer. Derudover præsenteres 6 heste-personlighedsprofiler, der skal give en større forståelse for den enkelte hest og dens behov.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 20. nov. 2017

Dejlig hestebog, hvor den danske dyretelepatør Ditte Young øser af sin erfaring med spirituel hestekommunikation til glæde for alle som på den ene eller anden måde arbejder med heste.

"Det giver mening for mig, at jeg skal hjælpe alle de heste. Det giver mening for mig, at jeg hjælper med at videreformidle den viden jeg har og får fra hestene selvom jeg ikke rider selv". Sådan skriver forfatteren om sit spirituelle arbejde med heste. Efter bogens introduktion følger afsnit om adfærdsproblemer hos heste under overskrifterne: "Har min hest ondt, eller er den bare fræk?" og "Hvorfor har min hest en uhensigtsmæssig adfærd?. Der er afsnit om "Hestepersonligheder", hvor forfatteren fortæller om personligheder som "Legebarnet" og "Den sensitive". Sidste afsnit har overskriften: "Hvordan er du i partnerskab med din hest?". Her skriver forfatteren om relationer som den dominerende hest og den underkuede rytter, om hesten som læremester og rytteren som elev og om relationen hun kalder "De forbundne". Ditte Young er psykoterapeut og clairvoyant. Hun har arbejdet med heste siden 2002.

Sympatisk spirituel bog om hestekommunikation med mange gode råd til praksis og til refleksion fx: "Vid i dit indre, at din hest ønsker, at du træder i karakter, fordi han eller hun har brug for, at du finder din indre gode leder frem nu. Det er derfor, den reagerer.".

En anden spirituel hestebog er fx Vejen til hestens hjerte - og dit eget.