Bøger / skønlitteratur / roman

Forsvundne piger


Beskrivelse


Krimi. To små piger kidnappes. Hvilken familie vil betale mest for at få deres pige igen?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2019

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 15. aug. 2019

To piger forsvinder og kun en vil vende tilbage: den pige hvis forældre betaler mest. For dem der elsker en god thriller.

De to bedsteveninder, Charlie og Amy, forsvinder og deres to familier kastes ind i deres livs værste mareridt. Det hele bliver kun værre, da en sms-besked bekræfter det værst tænkelige - pigerne er blevet kidnappet. Men der er ikke tale om en almindelig kidnapning, men et uhyggeligt psykologisk spil. En ny sms-besked tikker ind og forklarer at en af pigerne vil vende tilbage og det bliver det forældrepar, der byder den højeste sum penge. Den anden pige vil dø. Familierne kastes ud i et vanvittigt spil mod hinanden for at redde hver sin datter. Uret tikker for kriminalkommissæren Kim Stone. Det er muligvis den farligste morder de har haft med at gøre. Det ser ud til at der skal kigges i familiernes fortid, for at opklare sagen. Tredje bog i serien om Kim Stone.

En rigtig spændende thriller, man slet ikke kan lægge fra sig. Forfatteren formår at holde spændingen på det højeste hele vejen igennem.

En titel der minder om denne er Pigen under jordenPigerne i strandhøjen, der er første bind i en serie af Elly Griffiths. En anden krimi om to forsvundne piger er Pigerne i strandhøjenEn titel der minder om denne er Pigen under jorden, der er første bind i en serie af Elly Griffiths. En anden krimi om to forsvundne piger er .


litteratursiden.dk

d. 25. aug. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 25. aug. 2019

Endnu et krimipletskud med Kim Stone i spidsen for en frygtelig sag, gennemsyret af rendyrket ondskab. To piger er blevet kidnappet, og forældrene og Kim Stones hold afventer besked om næste træk fra...