Bøger / skønlitteratur / roman

Fortabte piger


Beskrivelse


Krimi. Den gennemkorrupte leder af Haïtis hemmelige politi er involveret i at skaffe kvinder til bordelindustrien i Sydamerika. Den clairvoyante efterforskningsassistent, Sherry Moore, får anelser om sagen da hun udnytter sine særlige evner til at se, hvad en afdød har tænkt i sine sidste 18 sekunder.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2010

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 5. aug. 2010

3. bog med den blinde, clairvoyante Sherry Moore som hovedperson fortsætter fint de takter der er lagt op til tidligere, og den henvender sig til samme læsere.

Sherry Moore udnytter som i de tidligere bøger sine evner til at sanse, hvad der er løbet gennem hovedet på døde gennem de sidste 18 sekunder af deres liv til at hjælpe med at finde nogle overlevende fra en bjergbestigningsulykke. Hun ser dog fragmenter af noget langt mere uhyggeligt, og snart er hun involveret i en sag om kidnapning og udnyttelse af kvinder. Sagen bringer hende til Caribien, hvor slutscenen udspilles på et dystert slot på det voodoohærgede Haïti. Bogen er som de tidligere i serien velskrevet og velresearchet. Shuman kontrollerer fint doseringen af det overnaturlige, og hans evne til at sætte en scene, hæver den over mange andre.

Bogen er den tredje med den blinde, clairvoyante Sherry Moore i hovedrollen, og den er på niveau med de tidligere: 18 sekunder fra 2008 og Det sidste suk fra 2009.

Den blinde Sherry Moore, der kan læse de tanker der er løbet gennem hovedet på døde i de sidste 18 sekunder af deres liv, blandes ind i en sag om trafficking af kvinder til bordeller i Sydamerika.


litteratursiden.dk

d. 13. sep. 2010

af

af

Jette S. F. Holst

d. 13. sep. 2010

Velskrevet krimi om synske Sherry Moore, som denne gang involveres i en sag om kvindehandel. Da en bjergbestigning ender i tragedie, bliver Sherry Moore tilkaldt. Sherry er blind, men når hun rører et...