Bøger / skønlitteratur / roman

Fortidens hemmeligheder


Beskrivelse


30-årige Serena Stone arbejder som krigsfotograf. Da ekskæresten får et sammenbrud efter et fotojob, forlader Serena krigszonen. I sin søgen efter sig selv, kærligheden og sandheden om sin familie, må hun dog en tur tilbage til det krigsramte Libyen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2013

af

af

Christine Christensen

d. 29. juli 2013

Ligesom det øvrige forfatterskab henvender Fortidens hemmeligheder sig uden tvivl til kvinder. Romanen er let underholdning til dem, der fascineres af de unge, smukke og riges kærlighedsliv.

Bradford har skrevet mange kærlighedsromaner i den absolut letteste ende af skalaen. Denne gang tager hun udgangspunkt i et mere alvorligt emne, nemlig "Det arabiske forår" og de journalister og fotografer, der arbejder i krigens brændpunkt. Trediveårige Serena Stone arbejder som krigsfotograf, en profession hun har tilfælles med sin ekskæreste og sin berømte far. Da ekskæresten får et sammenbrud efter et fotojob, forlader Serena krigszonen for at tage sit liv op til overvejelse. I sin søgen efter sig selv og sandheden om sin familie, må hun dog en tur tilbage til det krigsramte Libyen. Alt ser sort ud, men heldigvis lurer kærligheden lige om hjørnet, både for Serena og hendes to søstre. Hverken indholdsmæssigt eller sprogligt tilhører denne bog forfatterens bedste. Handlingen er stillestående med mange gentagelser og dialogen virker flere steder kunstig og opstyltet.

Læsere af Bradfords underholdningsromaner vil også føle sig underholdt af forfattere som Barbara Bickmore og Danielle Steel.

Ønsker man overfladisk underholdning med glamour og kærlighed, plejer Bradford at være et godt kort. Denne roman ligger imidlertid i den lave ende af forfatterskabet, men vil sandsynligvis blive lånt af forfatterens trofaste læsere.