Bøger / faglitteratur / øvelser

Fra dealer til healer


Beskrivelse


Forretningsmanden Tom Stern skiftede kurs, solgte sit firma og blev alternativ behandler. Bogen giver inspiration til hvordan metoderne, herunder healing, meditation og mindfulness, kan bruges. Der er også forslag til øvelser, man selv kan gøre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2017

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 20. dec. 2017

Få overblik og indblik i forskellige alternative behandlingsmetoder. Til dig, der har lyst til at læse om en tidligere erhvervsmands vej til det alternative og få inspiration til hvordan metoderne, herunder healing, meditation og mindfulness, kan bruges.

Et foredrag fik den succesrige forretningsmand Tom Stern til at skifte kurs, sælge sit firma og blive alternativ behandler. Bogen fortæller om de indiske inspirationskilder, eksempler fra andres bøger og egne erfaringer - personligt såvel som fra hans virke. Der er også forslag til øvelser, man selv kan gøre. Metoder som meditation og mindfuldness, healing, tankens kraft, placebo og flere andre indgår. Mere kontroversielle metoder nævnes også. Bogens sidste 40 sider er et kommenteret katalog over forfatterens udgivelser, kurser, terapi m.m., og der henvises flere steder til hans facebook-formidling af forskellige tilbud.

Bogen kan læses som indføring i dele af den alternative behandlerverden og som en appetitvækker til dem, der evt. overvejer selv at blive behandlere. Den er letlæst og vækker både interesse og gejst, men kommer ikke meget i dybden, og man kan undre sig over at de fleste af hans eksempler stammer fra andre bøger.

Livets medicinAlternativ behandling og Alternativ behandling er også fra 2017 og begge skrevet af læger. Sterns bog minder egentlig mere om nogle af de amerikanske holistikere, han refererer til, bl.a. Eric PearlLivets medicin og er også fra 2017 og begge skrevet af læger. Sterns bog minder egentlig mere om nogle af de amerikanske holistikere, han refererer til, bl.a. Eric Pearl.Informationer og udgaver