Bøger / faglitteratur

Fra ende til anden : bogen til dig med afføringsproblemer


Beskrivelse


Værktøjer til at identificere afføringsproblemer, råd til behandling af diarré, forstoppelse, tarmluft og ufrivillig afføring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 2. nov. 2018

Her er konkret hjælp at komme efter, hvis du er en af de mange, der lider under problemer med afføringen.

Bogen indeholder værktøjer til at identificere afføringsproblemer, råd til behandling af diarré, forstoppelse, tarmluft og ufrivillig afføring. Afføringsskema, den rette toiletstilling, tarmpassagetid og behandlingstrappe er nogle af de begreber man bliver præsenteret for. Bogen er inddelt i 3 hovedafsnit: "Når tarmen fungerer fra ende til anden" om den normale tarm, "Når noget går galt i tarmsystemet" om problemer og behandlingsmuligheder og "Vejledende retningslinjer og professionel hjælp" med bl.a. en miniopslagsbog. Forfatterne er Gerd Johnsen specialsygeplejerske, SD, underviser, forfatter og brevkasseredaktør og Lotte Fynne speciallæge, ph.d. og forsker i mave- og tarmlidelser.

Sober og seriøs bog, der fokuserer på konkret problemløsning. Sprogbrugen er klar, tydelig og alment forståelig.

"Tarmbølgen" startede med Tarme med charmeTarme i topformSpis tarmen sund - og tab dig og siden er der kommet et utal af bøger til. Nærværende udgivelse ligger i den seriøse og videnskabelige ende. En variant over tarmtemaet er deciderede kogebøger og kostplaner til optimering af tarmfunktionerne, her finder vi bl.a. Tarme i topform og Spis tarmen sund - og tab dig"Tarmbølgen" startede med Tarme med charme og siden er der kommet et utal af bøger til. Nærværende udgivelse ligger i den seriøse og videnskabelige ende. En variant over tarmtemaet er deciderede kogebøger og kostplaner til optimering af tarmfunktionerne, her finder vi bl.a. og Spis tarmen sund - og tab dig"Tarmbølgen" startede med Tarme med charme og siden er der kommet et utal af bøger til. Nærværende udgivelse ligger i den seriøse og videnskabelige ende. En variant over tarmtemaet er deciderede kogebøger og kostplaner til optimering af tarmfunktionerne, her finder vi bl.a. Tarme i topform og .