Bøger / faglitteratur

Fra hetero til homo : en rejse som kun du kan tage


Beskrivelse


Bogen til alle især unge mennesker, der lige nu er på vej fra hetero til homo med alle de udfordringer, der ligger i den proces.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2021

af

af

Pernille Poulsen

d. 6. aug. 2021

Bogen til alle især unge mennesker, der lige nu er på vej fra hetero til homo med alle de udfordringer, der ligger i den proces.

Homoseksualitet blev betragtet som en psykisk lidelse helt frem til starten af 1980'erne, og selvom Danmark var det første land i verden til at anerkende homoseksualitet, så er der stadig mange fordomme, der lever i bedste velgående, og det er sjældent problemfrit at "springe ud". Mange møder modstand og oplever et svækket selvværd. I denne bog kommer forfatteren godt omkring de problematikker og barrierer, du kan opleve, når du begynder at blive seksuelt bevidst og måske finder ud af, at du ikke tilhører majoriteten af heteroseksuelle. Bogen guider dig igennem de forskellige stadier, fx om hvordan du får det sagt til dine forældre. Den indeholder også et par casestories samt et kapitel henvendt direkte til forældre. Bodin Madsen er, udover at være sygeplejerske og klinisk sexolog, forfatter til en række børneboger.

Fin lille håndbog som kærligt vil guide og støtte unge mennesker på deres vej til at "springe ud".

I Må jeg være friDen, der lever stilleKort & godt om LGBT+ belyses forholdene for homoseksuelle i Danmark fra forskellige vinkler. Den biografiske roman Den, der lever stille er en fin fortælling om, hvor vanskeligt det kan være at springe ud. Mere generelt om LGBT findes: Kort & godt om LGBT+I Må jeg være fri belyses forholdene for homoseksuelle i Danmark fra forskellige vinkler. Den biografiske roman er en fin fortælling om, hvor vanskeligt det kan være at springe ud. Mere generelt om LGBT findes: Kort & godt om LGBT+I Må jeg være fri belyses forholdene for homoseksuelle i Danmark fra forskellige vinkler. Den biografiske roman Den, der lever stille er en fin fortælling om, hvor vanskeligt det kan være at springe ud. Mere generelt om LGBT findes: .