Bøger / faglitteratur / opskrifter

Fra mælkekind til madøre : nem fingermad til baby


Beskrivelse


Informativ bog om babymad, der indeholder opskrifter på overgangsmad til baby.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 22. okt. 2021

Informativ bog om babymad, der indeholder opskrifter på overgangsmad til baby.

Bogens forfatter er professionsbachelor i ernæring og sundhed - og så har hun Instagram-profilen: @karlas_koekken. Bogen indeholder ca. 30 indledende sider med noget om mad til baby, BLW (baby-led-weaning), tips og tricks samt udstyr og basislager. Størstedelen af bogen består af opskrifter - fordelt på kapitlerne: Blødt og bagt, Karlas lune favoritter, Mos og grød, Snacks og tilbehør, Restegodter samt Pålæg. Bagest i bogen er et kapitel med spørgsmål og svar omkring mad til baby, samt en oversigt over madvarer og en side med henvisninger til, hvor man kan læse mere.

God og informativ babymad-bog, hvor man også sagtens kan bruge nogle af opskrifterne til større børn - og voksne. Bogen er indbydende i layout og billedside, og der står både portionsangivelser, holdbarhed og tidsangivelse ved størstedelen af opskrifterne.

Om BLW er denne nyere bog: Jeg kan godt selvSpis & gro : en introduktion til baby-led weaning. Af nyere bøger generelt om babymad findes fx Spis & groOm BLW er denne nyere bog: Jeg kan godt selv : en introduktion til baby-led weaning. Af nyere bøger generelt om babymad findes fx .