Bøger / faglitteratur

Fra mig til dig : dét har livet lært mig


Beskrivelse


Pernille Aalund (f. 1962) giver gode råd til datteren, når hun bliver voksen. Rådene er almengyldige, baseret på personlige notater og erfaringer fra interviews i hendes talkshows.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2012

af

af

Katja Larsen

d. 30. mar. 2012

Fra mig til dig er skrevet af Pernille Aalund til hendes datter, men indholdet er almengyldigt og for alle unge kvinder.

Pernille Aalund er forfatter, tv-vært og innovationsdirektør i Aller-koncernen. Et længere sygdomsforløb ansporede Aalund til at skrive Fra mig til dig fyldt med råd til datteren, når hun bliver voksen. Bogen er skrevet ud fra Aalunds eget liv samt erfaringer fra interviews i hendes talkshows. Der gives bl.a. råd om kærlighed, sex, karriere og familie. Aalund bruger eksempler fra sit eget liv, på denne måde får den unge læser moderlige råd samtidig med, at læseren lærer Aalund at kende. Der er smagfulde sort/hvide fotos samt private fotos og forskellige citater af kendte personer.

Der findes mange relevante bøger om kvindeliv; kærlighed, skilsmisse, familieliv og karriere. Her er det samlet i én lettilgængelig bog, der udmærker sig ved at være personlig og almengyldig på samme tid. Maise Njor er et bud på anden relevant litteratur til målgruppen.

Fra mig til dig er en varm brugsbog til kvinder om det at være kvinde med alle de valg der skal tages.