Bøger / skønlitteratur til børn / romaner

Freddy & monstrene


Beskrivelse


Balladen om den forsvundne mumie: Humoristisk fortælling om 11-årige Freddy, som er vild med skrækmagasiner. En nat bliver han kidnappet af uhyrerne fra serierne til at deltage i eftersøgningen af mumien Mummy.
Brædder til Draculas kiste: Freddys ferie på Mallorca udvikler sig til en nervepirrende jagt på Den Vampyrtakkede Blodbøg. Den skal redde Grev Draculas liv.
Bøvsedragernes hemmelighed: Humoristisk fortælling. På ryggen af bøvsedragen Nitan flyver Freddy og hans monstervenner til Himalaya-bjergenes dyb for at afsløre bøvsedragernes hemmelighed. Uheldigvis forsvinder Nitan sporløst, og vennerne konfronteres med Den afskyelige Snemand.
Blodspor i Transsylvanien: For at sikre Draculas fremtid som værdigt medlem af Rædselskabinettet drager Freddy og hans monstervenner på bøvsedragen Nitan til grevens historiske borg i Transsylvanien, hvor Dracula skal bevise sine vampyr-evner.
Bøvl med bandagerne: Et jordskælv ødelægger Neanderslottet, og Mummy må have nye bandager. Freddy og hans monstervenner må til Cheopspyramiden i Egypten for at finde de rette bandager.