Bøger / faglitteratur / billedværker

Frederik : en magisk rejse gennem kronprinsens liv


Beskrivelse


Billedrigt værk, der gennemgår kronprins Frederiks liv årti for årti. For alle med interesse for kongehuset.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2020

af

af

Louise Urban Andersen

d. 28. sep. 2020

Billedrigt værk, der gennemgår kronprins Frederiks liv årti for årti. For alle med interesse for kongehuset.

Forordet opridser den skepsis, der har været omkring den kommende konge, både fra Danmarks befolkning, men også hovedpersonen selv. Det beretter om en lille, forsigtig prins, der med tiden er modnet til at blive en værdig konge. Herefter gennemgås kronprinsens liv kronologisk årti for årti med start ved den dramatiske fødsel i 1968 og de første to år af hans liv. Hver periode indeholder en overordnet beskrivelse af de begivenheder, der indtræffer i kronprinsens og kongehusets liv i perioden, og derefter følger kommenterede fotos.

Billedrigt og flot værk om landets kommende konge. De mange fotos viser et begivenhedsrigt, til tider svært, men også lykkeligt liv. Bogen dækker alle væsentlige begivenheder og viser fint kronprinsen som både tronarving og familiefar.

Østlund og Wittrup har tidligere udgivet MargretheUnder bjælken, og indeværende bog er opbygget på samme måde. Om Frederik findes bl.a. også Under bjælken, som er mere dybdegående med interviews med kronprinsen og hans nærmesteØstlund og Wittrup har tidligere udgivet Margrethe, og indeværende bog er opbygget på samme måde. Om Frederik findes bl.a. også , som er mere dybdegående med interviews med kronprinsen og hans nærmeste.