Bøger / faglitteratur til børn / øvelser

Freestyle skateboardtricks : street, rails, ramper


Beskrivelse


Præsentation af og trin-for-trin vejledninger i at udføre forskellige freestyle tricks på skateboard.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2014

af

af

Martin W Hansen

d. 5. sep. 2014

Bøgerne vil tale til dem, der interesserer sig for de 2 sportsgrene og for freestyle i det hele taget. De kan selvlæses fra ca. 8-9 år og opefter.

De to bøger om freestyle indenfor skateboard og fodbold-tricks, er et par kompakte bøger der præsenterer og giver vejledning i, hvordan man kan træne sig til at blive bedre indenfor skateboarding og trick-fodbold. Forfatteren selv er professionel freestyler, og rejser verden rundt med en bold i bagagen. Bøgerne er meget flotte, med masser af billedmateriale, der præsenterer både klassiske, men også mange indviklede tricks. Sproget er holdt letforståeligt og enkelt, og de gør i det hele taget meget for at være tilgængelige for deres primære målgruppe.

Målgruppen vil måske have læst Fritjof C. Krogvolds Alt om skating eller lignende, men vi mangler bøger med fokus på fodbold-tricks på hylderne.

Bøgerne om freestyle fodbold- og skateboard-tricks er flotte og meget udtømmende i deres emner. Det er titler, der vil begejstre fans af genren og sportene.