Bøger / skønlitteratur / roman

Frejas vinger : nordisk krimi


Beskrivelse


Christopher og Isabella fortsætter deres jagt på nogle mystiske nøgler, der har relationer til gamle hemmeligheder og til den nordiske gudinde Freja. Men ikke alle ønsker at sandheden skal komme frem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juli 2020

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 9. juli 2020

Jagten på nogle mystiske nøgler, der har relation til gudinden Freja, fortsætter i dette andet bind i en planlagt trilogi. For læsere af spændingsromaner i den klassiske Dan Brown-stil.

Christopher slikker sårene, efter at veninden Isabella forrådte ham. Men da Isabelle en dag redder Christophers datter, beslutter han sig for at give hende en ny chance, og sammen kan de fortsætte jagten på de mystiske nøgler; en jagt som de påbegyndte i trilogiens første bog Frejas blod. Samtidig med at makkerparret rejser rundt i Europa, holder to mystiske organisationer, en forsamling asatroende kvinder og en gruppe kristne mænd, øje med dem. For hvad er det, de nøgler vil lede frem til?.

Elementært spændende roman, hvor plottet er vigtigere end sproget. Det er tydeligt, at en forfatter som Dan Brown er forbilledet, og det lykkes ganske godt at imitere Browns stil med fokus på gåder, rejsen rundt i Europa og de store hemmeligheder. Det taget lidt tid for handlingen at komme i gang, men romanen bliver bedre og bedre, som vi nærmer os afslutningen. Bogen afsluttes med en spektakulær cliffhanger på Bornholm! Man skal læse første bind af trilogien først.

Udover Dan Browns storsællerter Engle & dæmonerDa Vinci mysterietOdins labyrintKatharerne og Da Vinci mysteriet er det oplagt at læse konspirationsromaner af forfattere som Mads Peder Nordbo og Ole Clifford, fx Odins labyrint og KatharerneUdover Dan Browns storsællerter Engle & dæmoner og er det oplagt at læse konspirationsromaner af forfattere som Mads Peder Nordbo og Ole Clifford, fx Odins labyrint og KatharerneUdover Dan Browns storsællerter Engle & dæmoner og Da Vinci mysteriet er det oplagt at læse konspirationsromaner af forfattere som Mads Peder Nordbo og Ole Clifford, fx og KatharerneUdover Dan Browns storsællerter Engle & dæmoner og Da Vinci mysteriet er det oplagt at læse konspirationsromaner af forfattere som Mads Peder Nordbo og Ole Clifford, fx Odins labyrint og .