Bøger / faglitteratur til børn

Fremtidens opfindelser


Beskrivelse


Om opfindelser der kan få stor betydning for dig og verden i fremtiden. Fra flyvende biler og robotter til kunstigt kød og elektrisk tøj.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 3. mar. 2020

Det er svært at spå om fremtiden. Men det gør denne bog, som giver bud på nogle af de opfindelser, som fremtiden kan byde på. Lige fra flyvende og selvkørende biler til kunstigt kød, robotter, lugtfrit tøj og meget mere. Fremtiden er lige om hjørnet og næsten hverdag, før du når at læse bogen færdig. Fra 9 år.

Bogen fortæller i ord og billeder om nogle af de opfindelser, som man allerede nu arbejder på, og som det forventes vil være en naturlig del af vores hverdag meget snart. Afslutningsvis er der to sider, hvor læseren selv kan teste sine opfindelser.

Det er en både interessant og fascinerende bog, som præsenterer en masse opfindelser, vi alle ved er lige om hjørnet. Opfindelser som kan forandre vores liv på mange fronter.

Der findes meget lidt litteratur for børn og unge om fremtidens opfindelser. Og fremskridtene går så stærkt, at bøgerne næsten er forældede på udgivelsesdatoen. Det er derfor fantastisk med en ny og aktuel udgivelse for børn og unge om emnet. Vil man læse mere, kan titlen Kunstig intelligensOpfindelser i samme serie anbefales. Eller man kan læse titlen Opfindelser, som har fokus på fortidens vigtige opfindelserDer findes meget lidt litteratur for børn og unge om fremtidens opfindelser. Og fremskridtene går så stærkt, at bøgerne næsten er forældede på udgivelsesdatoen. Det er derfor fantastisk med en ny og aktuel udgivelse for børn og unge om emnet. Vil man læse mere, kan titlen Kunstig intelligens i samme serie anbefales. Eller man kan læse titlen , som har fokus på fortidens vigtige opfindelser.