Bøger / faglitteratur / opskrifter

Fri for allergi : styrk immunforsvar, tarme og binyrer med mad og midler mod allergi : genstart kroppen på 7 dage


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2018

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 20. mar. 2018

Mange danskere døjer med høfeber, eksem og astma, med udspring i allergi eller intolerance overfor forskellige fødevarer. Er du en af dem? Så er der hjælp at hente her!.

Bogen er skrevet i et samarbejde mellem videnskabsjournalist Mette Bender og Søren Lange, der er ernæringsrådgiver og kok. I bogens første del kan man læse om allergien og dens forskellige former og påvirkning af kroppen. I de følgende kapitler kan du blive klogere på hvad du selv kan gøre for at minimere dine gener gennem fx akupressur, kosttilskud og allergidæmpende fødevarer. Her finder du også en allergikur, der på 7 dage genstarter kroppens immunforsvar, og derved gør dig i stand til efterfølgende at introducere forskellige fødevarer, for på den måde at udelukke eller identificere de allergener, du reagerer på. Bagerst register og forslag til supplerende læsning.

Indbydende og gennemarbejdet bog om allergiens væsen, der tilbyder en lettilgængelig tilgang til den - tilsyneladende - uoverskuelige opgave, det kan synes, at udrede symptomer og syndere i systemet. Opskrifterne er lækre, anvisningerne er lette at forstå og følge, og ingredienserne er til at komme til for de fleste.

I AllergikogebogenKogekunst for følsomme maverBogen om allergi og Kogekunst for følsomme maver finder du opskrifter, der udelukker en række af de forskellige typer fødevarer, som du kan have mistænkt. I opslagsbogen Bogen om allergi kan du også læse mere om allergi og overfølsomhed; også hvis din allergi ikke er fødevare-relateretI Allergikogebogen og finder du opskrifter, der udelukker en række af de forskellige typer fødevarer, som du kan have mistænkt. I opslagsbogen Bogen om allergi kan du også læse mere om allergi og overfølsomhed; også hvis din allergi ikke er fødevare-relateretI Allergikogebogen og Kogekunst for følsomme maver finder du opskrifter, der udelukker en række af de forskellige typer fødevarer, som du kan have mistænkt. I opslagsbogen kan du også læse mere om allergi og overfølsomhed; også hvis din allergi ikke er fødevare-relateret.