Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Frihåndshækling : hækling med muligheder : luk op for frihåndshæklingens hemmeligheder med 30 sjove projekter


Beskrivelse


Hæklebog som lægger op til improvisation og kreativ hækling. Opskrifter på f.eks. handsker, cardigans, pandebånd, tørklæder, armbånd, marmeladeglasbetræk og notesbogsomslag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2017

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 16. feb. 2017

Farvestrålende hæklebog som lægger op til improvisation og kreativ hækling. For begyndere og øvede med hang til blomster, bølger og blonder i alle regnbuens farver.

Bogen indledes med et "Kom godt i gang"-afsnit, som beskriver udstyr, tilbehør, garntyper, garnkvaliteter, hæklefasthed, masker og teknikker. Herefter følger afsnit med forskellige temaer: Lapper & firkanter, cirkler & spiraler, organiske mønstre, blondemønstre samt kanter, borter & blomster. Afsnittene har opskrifter på alt fra handsker, cardigans, pandebånd og tørklæder til marmeladeglasbetræk, armbånd og betræk til hyggekop. Alle opskrifter har en faktaboks med oversigt over materialer og udstyr, samt beskrivelse og vejledning. Bogen afsluttes med et register og et afsnit om forfatteren.

Sød og farvestrålende hæklebog med nemme og overskuelige projekter, som nemt kan tiltale den moderne hækler. Især til begyndere er de indledende afsnit rigtig pædagogiske og de gør det nemt at komme i gang, selvom man ikke har den store erfaring med hækling. Gennem hele bogen er der farvestrålende fotos, som viser de færdige projekter.

På dansk er der tidligere udgivet 1/2-times hæklingHæklede blomster af samme forfatter. I Hæklede blomster af Frøydis Fadum er der også fokus på små overskuelige projekter, som lægger op til improvisation og frihåndshæklingPå dansk er der tidligere udgivet 1/2-times hækling af samme forfatter. I af Frøydis Fadum er der også fokus på små overskuelige projekter, som lægger op til improvisation og frihåndshækling.