Bøger / faglitteratur / vejledninger

Frihed, FIRE & familieliv


Beskrivelse


Opnå større økonomisk uafhængighed og få mere tid til det, der betyder allermest i dit liv. For læsere, der ønsker inspiration til en anden, mere simpel livsstil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. nov. 2021

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 19. nov. 2021

Opnå større økonomisk uafhængighed og få mere tid til det, der betyder allermest i dit liv. For læsere, der ønsker inspiration til en anden, mere simpel livsstil.

Minimalistisk livsstil og nye måder at indrette sig på, bl.a. ift. økonomi vinder mere og mere frem. Få en nem og overskuelig indføring i, hvordan man kommer i gang med at skabe større økonomisk råderum og tid til det, der er vigtigst. Forfatter Emilie Mørck bruger sig selv og sin familie som udgangspunkt, idet familien har sparet 36 procent op af deres indkomst og frigjort værdifuld tid til at være sammen med deres børn. I bogen gives inspiration og gode råd til, hvordan man kan skabe overblik over økonomien, spare op og komme i gang med at investere på en nem måde. Bl.a. præsenteres principperne og beregningerne bag FIRE-bevægelsen (Financial Independence, Retire Early). Bogen har stort fokus på familielivet, i forhold til at optimere opgaverne i hjemmet, så dagene ikke kun fyldes af praktik. Dertil kommer interview med fire kvinder, der alle har valgt at gå efter økonomisk uafhængighed, og som giver deres bedste råd videre.

Dejlig overskuelig og ligetil indføring, som kan læses og forstås af alle. Det fungerer rigtig godt, at forfatteren bruger interviewpersoner og sig selv som eksempel, da det gør det langt mere konkret.

Læs mere i Invester i livet : køb aktier og bliv fri, som giver mere inspiration til en livsstil, der kombinerer simple living med gode investeringsstrategier.