Bøger / skønlitteratur / roman

Frihedens lænker


Beskrivelse


Payne er undsluppet moderens fangenskab, men et nyt fængsel truer. Hun er lam og kan se frem til en fremtid som invalid. Payne ønsker at dø, men så kommer kirurgen Manuel ind i hendes liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Merete Trap

d. 13. okt. 2017

Bind 12 og 13 i serien "The black dagger brotherhood", hvor vampyren Payne og mennesket Manuel forelsker sig i hinanden. Paranormal romance og dark fantasy for de ældste unge og voksne, som ikke går ad vejen for en god omgang erotik.

I seriens 12. og 13. bind følger vi vampyren Payne, der endelig er undsluppet moderens fangenskab, men ikke omkostningsfrit. Hun er skadet og lam, og derfor hentes kirurgen Manuel ind for at operere. Payne er dog havnet i et nyt fængsel, for det ser ud til at hun skal leve som invalid, lammet og i kørestol, og hun ønsker kun at dø. Helt uforudset forelsker Payne og Manuel sig dog i hinanden, og med hans helbredende hænder er der håb for fremtiden. Men vil det være muligt for en menneskehan og en vampyrhun at få et liv sammen? Ikke hvis det står til Paynes bagland. Bagerst i bøgerne er ordforklaringer.

Endnu et par hæsblæsende bind i serien, hvor machomænd (vampyrer) med store muskler kæmper for arten og hinanden og deres broderskab. Deres mager er underdanige, men dog stærke støtter for deres mænd. Det er en velskrevet serie, som er hurtigt læst, de erotiske safter driver ned ad siderne, mens blodige kampe udkæmpes.

Der findes andre lange dark fantasy-serier, og her kan fx nævnes Lara Adrians "Midnight breed". Serien er også en slags hardcore udgave af "Twilight" kombineret med "Fifty shades of Grey".