Bøger / faglitteratur / opskrifter

Frk. Skrump : 10 ugers boostkur : tab 10 kilo


Beskrivelse


Om boostkuren, dens opbygning og hvordan man får den realiseret. Med opskrifter, kostplaner og træningsprogrammer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 27. apr. 2016

10 ugers boostkur, med resultater, der holder. For dem der ønsker et kickstart i deres vægttab.

Bogen indeholder et forord, hvor der fortælles lidt om baggrunden for boostkuren og hvorfor den er bedre end de traditionelle slankekure. Derefter følger ni kapitler. Det første gennemgår om man er klar til at gå på en boostkur og indeholder blandt andet en test, så man kan få et overblik over, hvor klar man er. Man kan så gå videre i bogen, hvor der også gennemgås motion, blandt andet et træningsprogram, der passer til kuren, men også træning i livsstilsfærdigheder. Til sidst gennemgås de forskellige opskrifter, der skal bruges i de 10 uger. Til sidst i bogen er et eksempel på en ugeplan, for 5 ugers boostkur. Forfatterne er ejere af klinikken Frk. Skrump og har mange års erfaring med vægttab.

Super flot bog, i et lækkert layout. Kapitlerne er overskuelige og er letlæselige og forståelige. Træningsprogrammet er beskrevet godt og med masser af billeder. Det samme gælder opskrifterne, der også bliver præsenteret rigtig lækkert.

Forfatterne har hver især udgivet og været medforfattere til forskellige andre bøger blandt andet GraviditetskogebogenNår mor er på skrumpSpis maven flad, Når mor er på skrump og Spis maven fladForfatterne har hver især udgivet og været medforfattere til forskellige andre bøger blandt andet Graviditetskogebogen, og Spis maven fladForfatterne har hver især udgivet og været medforfattere til forskellige andre bøger blandt andet Graviditetskogebogen, Når mor er på skrump og .