Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Frost


Beskrivelse


Billedbog. Tag med Olaf og de andre figurer fra tegnefilmen "Frost" rundt i Arendal ved sommertid og find skjulte ting på hver side.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2016

af

af

Marion Tirsgaard

d. 9. dec. 2016

Flot begynderfindebog med figurerne Elsa, Anna, Kristoffer og Olaf fra Disneyfilmen Frost. Til de mindste fra 3 år.

Sammen med snemanden Olaf kommer vi rundt i Arendal og oplever Arendal ved sommertid. Olaf og vennerne fra "Frost" er ved stranden og ude at sejle. De laver mad i køkkenet på slottet, er til sæbebobleblæsningskonkurrence og "Vinter om sommeren-dag" i Arendal. På hvert af de 8 dobbeltopslag skal man finde 6 ting. Hvert opslag indledes af en kort tekst, der beskriver opgaven. Bagerst i bogen er der ekstra opgaver til hvert opslag, så man kan gå tilbage i bogen og finde flere ting på siderne.

En flot og meget indbydende findebog i den lettere ende. Billederne er overskuelige uden alt for mange detaljer, hvilket gør det let at finde de skjulte ting på siderne. Figurerne fra "Frost" vil være genkendelige for mange børn i 3-6 års alderen, men børn fra 5 år vil hurtigt finde bogen for let.

Bogen svarer i sværhedsgrad og opbygning til de øvrige findebøger i serien "Kig og find!", der alle er bygget op om Disneyfilm, som fx FrostFlyvemaskiner og FlyvemaskinerBogen svarer i sværhedsgrad og opbygning til de øvrige findebøger i serien "Kig og find!", der alle er bygget op om Disneyfilm, som fx Frost og .Informationer og udgaver